Haal en breng service Almere

Uw auto inleveren voor een bandenwissel kost veel tijd? U moet vrij nemen van uw werk? Met het openbaar vervoer terug naar huis? Dit alles behoort dankzij Exclusive Tyre Centre tot de verleden tijd. Wij bieden u onze unieke haal en brengservice. Wat houdt dit in?

Wij komen uw auto ophalen bij u thuis, op het werk of een andere gewenste plaats. Vervolgens nemen wij uw auto mee naar onze professionele bedrijfsruimte. Wij voeren dan een bandenwissel, wielenwissel, velgenwissel of interieurreiniging pakket uit en brengen de auto weer terug naar een locatie naar keuze. Zo houdt u tijd over voor de belangrijkere dingen in het leven.

Voorwaarden

Exclusive Tyre Centre begrijpt dat het overhandigen van de autosleutels van uw geliefde bolide best spannend kan zijn. 
Uiteraard word er voor gezorgd dat uw auto in exact de zelfde conditie word terug gebracht. 

Mochten er na de werkzaamheden toch optische schades zijn op getreden is Exclusive Tyre Centre hier uiteraard goed voor verzekerd. 

Daarnaast garanderen wij u dat al onze chauffeurs in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B, beschikken over goede rij capaciteiten en met uiterste voorzichtigheid omgaan met uw bolide. 

 

Voorafgaand aan het haal en breng proces zal er door beide partijen een overeenkomst getekend worden waarin u als klant toestemming geeft dat wij de auto meenemen. En van onze kant zal er worden verklaard dat wij uw auto op de desbetreffende datum en tijd hebben mee genomen voor werkzaamheden. 

 


Uiteraard zijn er aan deze extra service kosten verbonden, informeer naar de voorwaarden. 

 

LET OP! Bij deze aansluitende service zijn algemene toepassingen van kracht.