Velgen kopen Almere


Hieronder staan een aantal merken vermeld waarvan Exclusive Tyre Centre officiële dealer is.

Japan Racing (JR-wheels) kopen in Almere?

JR heeft een breed assortiment sport velgen van hoge kwaliteit met een modern, fraai en kleurrijk design. Het assortiment lichtmetalen wielen loopt uiteen van 15 tot en met 21 inch. Alle modellen zijn verkrijgbaar bij Exclusive Tyre Centre Almere. De velgen worden geleverd in veel verschillende steekmaten, J-maten en ET-waardes. Het assortiment van Japan Racing is zeer divers en er worden nog altijd nieuwe modellen uitgebracht. Benieuwd naar alle modellen? Bekijk dan onze JR-wheels pagina.

Exclusive Tyre Centre Almere is namelijk de enige officiële dealer van Japan Racing in Flevoland. Mocht u dus opzoek zijn naar Japan Racing velgen in Almere bent u bij Exclusive Tyre Centre aan het juiste adres.


 Z-Performance heeft een breed assortiment High-performance velgen van hoge kwaliteit met een modern en sportief design. Het assortiment lichtmetalen wielen loopt uiteen van 18 tot en met 21 inch. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende steekmaten, J-maten en ET-waardes. Het assortiment van Z-Performance is vooral gericht op de Duitse performance auto's. Denk hierbij aan de Audi, Mercedes, BMW en Volkswagen. Maar ook Porsche, Lamborghini, Ferrari.  Benieuwd naar alle modellen? Bekijk dan onze Z-performance pagina.

Exclusive Tyre Centre Almere is namelijk de enige officiële dealer van Z-Performance in Flevoland. Mocht u dus opzoek zijn naar Z-Performance velgen in Almere bent u bij Exclusive Tyre Centre aan het juiste adres.


Als velgen merk is Ultra Wheels een merk met een zeer exclusieve uitstraling voor diverse auto merken. Door het brede assortiment aan maten en toepassingen zijn de velgen van Ultra Wheels uitermate geschikt voor veel auto’s. Veel modellen zijn voorzien van ABE en/of TUV waarbij de toepassing van de wielen op de auto getoetst worden op de laatste Duitse betrouwbaarheid en kwaliteit eisen.

Het assortiment lichtmetalen wielen loopt uiteen van 16 tot en met 22 inch. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende steekmaten, J-maten en ET-waardes. Benieuwd naar alle modellen? Bekijk dan onze Ultra Wheels pagina.

Exclusive Tyre Centre is namelijk officiële dealer van Ultra Wheels in Almere. Mocht u dus opzoek zijn naar Ultra Wheels velgen in Almere bent u bij Exclusive Tyre Centre aan het juiste adres.